2014. október 10., péntek

Kulipintyó új gazdár vár

Hölgyeim és Uraim!
Igen, emlékezetük nem csal, pár hétig már várta szerető, új gazdáját a Kulipintyó, aztán csend lett. A gazdakeresés szüneteltetésének oka; váratlan családi események bekövetkezése, melyek mellett ez elhalasztható momentummá törpült és örültünk, ha mentálisan egybe lapátoltuk széthullott önmagunkat . Azóta többen átvették a „gazdára vár” szövegemet, ami azonban senkit ne tévesszen meg. Ez a hirdetés az eredeti, a „KáVé made”.
Így még itt az Önre váró, hajdúszoboszlói, 12 évig használt, szinteltolásos, közel 120 m2 alapterületű, kétlakásos ingatlan, pórias elnevezéssel: iker családi ház! Első tulajdonostól, per- és hitelmentesen eladó. A kertes, családi ház összes előnyével , ám hátrányai nélkül - köszönhetően a gondos ügyvéd által készített okiratnak és a szomszédoknak.
Ha most megveszi, kap hozzá egy garázst, amerikai konyhás nappalit, 3 szobát, 2 fürdőszobát, 3 wc-t, közlekedőket, beépített víz-, gáz- és villanyvezetékkel, melyek működőképesek.
 
Az alapár tartalmazza a konyhaszekrényt, tartozékokkal, melyek szintén használhatóak. Különösen, hogy a főzőlap, beépíthető sütő, valamint a páraelszívó 2014 őszén került lecserélésre. Így az esetleges látogatása alkalmával terjengő sütemény illat sem az aerozolos sprayból származik, hanem a sütőnek köszönhető. Amit a kedves szomszédaink is tanúsíthatnak, mivel süteményeim egy része az ő vércukorszintjüket növeli. A tiszta edényekért pedig hála a konyhaszekrényben elrejtett mosogatógépnek. Azonban a szekrények tartalma már külön szerződés tárgyát képezi. Bónuszként jár az ingatlanhoz épített, 17 m2 nagyságú garázs, sajnálatos módon gépkocsi nélkül. Igény szerint azonban ez is megoldható. Természetesen szériatartozék a cserepes tető kéményekkel. Utóbbi egyike kandalló hiányában szabad, beszorulás mentes átjárást biztosítva a Mikulásnak.
 
Egyéb extráink a parkosított kert, mely azonban a Nappal való egyeztetés és kellő mennyiségű locsolás hiányában jelenleg félig aszalt fű borítású. (pollenallergiások így előnyben) A 2 kg fűmaggal megoldható kellemetlenséget feledteti a 18 m2-es, hajnaltól késő estig napos terasz, mely télen korcsolyapályaként, nyáron úszómedence talapzatként hasznosítható. Köztes évszakokban használata egyéni fantáziára bízott .
 
A több szintes ingatlan az elmúlt években - pusztán a jubileumi születésnap alkalmából – kisebb plasztikai beavatkozáson, botoxoláson esett át, mely magába foglalta a vezetékek átvizsgálását, radiátorok,csapok, kilincsek cseréjét, ráncok eltüntetését. Mindezek végeztével a belső enteriőr új sminket kapott, még jobban kiemelve, hangsúlyozva a világos,napfényes tereket, halvány,decens színekkel.
 
Továbbá tényleg igaz ama hír, mely szerint aki a Kulipintyónak új gazdát keres, jutalomban részesül. A jutalom nagysága az eladási ár bizonyos százaléka, mely boldogan és nem kicsinyeskedve kerül átadásra csinos borítékban.
Mindezek ellenére nem akarunk minden áron, helyesebben ár alatt elköltözni. Nem kényszerít rá se hitel-, se egyéb tartozás. Legfeljebb az újdonságra vágyás és kényelmi szempontok, iskola és munkahelyváltási események. Nem omlik fejünkre a plafon, legfeljebb néha a pókháló. Ami meg ugyebár a száraz ház ismérve és az időnkénti trehány (nem) takarításé. Nem állunk perben, verekedésben, szitkozódásban egyik szomszéddal se. Olyannyira, hogy alanyi jogon járó kedvezményt kapnának ingatlanunk megvásárlása esetén. Legfőképpen azonban az esetleges költözködéskor szívesen magam mellé telepíteném őket is, hogy az új lakóhelyemen is szomszédaim legyenek. Hogy nekik mi a véleményük erről és rólunk, az már az ő történetük és nem az enyém.
A kellemes üzletkötés reményében keressen bátran: kulipintyo8b@gmail.com ! Kalandorok kíméljenek!
Nyomj egy lákot, ha tetszett és oszd meg, ha segíteni szeretnél!